Modern apartment building in sunny day against blue sky.

Rusta, prin activitatea desfasurata de-a lungul timpului, a dovedit ca poate fi un partener profesionist si de incredere. Deviza sub care actioneaza societatea este satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor nostri. Atat contractele realizate, cat si cele aflate in desfasurare reprezinta cartea noastra de vizita. Personalul calificat in domeniile de activitate imprima calitatea lucrarilor executate. Ne luam angajamentul ca orice constructie va fi livrata in timp util si in conditii de maxima siguranta. Va oferim solutii optime in acord cu dorintele dumneavoastra, cu termenul de executie oferit si cu bugetul stabilit. Principiile solide pe care ne bazam ne recomanda pentru executarea proiectelor cu un grad mai inalt sau mai scazut de complexitate.

Activitatea noastra este structurata in trei departamente

  • Constructii
  • Tamplarie PVC
  • Confectii metalice

Ce ne recomanda

Partener profesionist si de incredere
Multumirea clientilor
Contractele realizate
Personalul calificat

Aveti un proiect de realizat?

Experienta noastra in domeniul constructiilor ne permite sa va punem la dispozitie solutii viabile si eficiente. Si pentru ca stim ca orice constructie

marcheaza atat un moment important, cat si o investitie considerabila, va ajutam sa gasiti echilibrul si rezolvarea optime.

Beneficiari

Beneficiari: Complexul sportiv national Poiana Brasov, Primaria Dumbravita, S.C. Calmedo, Primaria Rasnov, Medlife, Grup Arcons, Brasov BusineSs Parc, Primaria Bran, Primaria Zarnesti, Primaria Predeal, Asit, Pireus Bank, AFI Cotroceni, Kron Tour, Immochan.